Afscheid

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik vol enthousiasme mijn bijdrage  heb geleverd aan het schrijven van blogs voor Dreamz World.

Plezier

Met zeer veel plezier heb ik mensen met een bijzonder verhaal een podium geboden door middel van interviews.
Mensen die vanuit hun life-events en de manier waarop ze in het leven staan de kracht hebben gevonden om tegenslagen op fysiek en/of op financieel gebied het hoofd te bieden.
Niet bij de pakken neer te zitten, maar de eigen regie over hun leven te nemen.
Stuk voor stuk mensen met wie ik graag heb samengewerkt. Mensen die een rolmodel zijn voor velen.

Met mijn bijdrage wilde ik de wereld een beetje mooier maken.

Einde

Aan mijn bijdrage is nu een einde gekomen. De komende tijd ligt mijn focus op het schrijven van mijn boek over mijn burn-out periode. Naast mijn dienstverlening op het gebied van coaching, worklifebalance en loopbaan vraagt het schrijven van een boek veel tijd en energie.

Dit betekent keuzes maken, dus een afscheid.

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor het lezen van de interviews.

Hartelijke groet,

Regina van Amson
Difference4you
⚖️Work-Life balance expert CSR®-Methode
🌞Business coach 💥Noloc erkend
🗣Storyteller
❤️Dare to chase your dreams

Regina van Amson

Regina van Amson

“UMA NO ABI FADON”. Surinaams voor “Een vrouw is niet klein te krijgen”. Deze tekst zag ik op een schilderij een aantal jaren geleden. Ik herkende veel van mezelf in deze tekst. Een leven van ups, maar vooral van veel downs. Toch hebben juist deze dieptepunten mij gevormd en sterker gemaakt. Nu zet ik al mijn kennis, ervaring en levenslessen in om JOU te helpen de regie over je leven te nemen want mensen in beweging brengen is mijn passie! Weet, dat jij altijd een keuze hebt om verandering in jouw leven, werk of business te brengen. Als author voor Dreamz World interview ik mensen met een bijzonder verhaal met als doel JOU te inspireren. Deze interviews gaan over leven, werken & ondernemen. Op deze manier wil ik bijdragen aan een mooiere wereld🌞 Wil je meer over mij en mijn diensten weten? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Hartelijke groet, Regina van Amson, Owner at Difference4you: https://www.difference4you.nl/; ⚖️Work-life balance expert CSR®-Methode⚖️Business coach🍀Noloc erkend🌞 storyteller❤️

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

Lees ook

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


X