De nieuwste beauty wanna have – Aïcha

Cheryl  Aïcha Tevreden is een mix van Chinees, Nederlands, Hindoestaans, Creools, Indiaans, Javaans, Joods, Portugees  afkomst, een  echte “moksi metie”.

Nog geen drie jaar geleden besloot Cheryl Aïcha Tevreden haar verbluffende ontdekking te delen met de rest van de wereld. Na jarenlang zelf gebruik te hebben gemaakt van biologische arganolie uit het Atlasgebergte was het tijd om haar vertrouwde leven in het vastgoedbeheer te combineren met het opzetten van een eigen complete cosmeticalijn. Haar filosofie is het goede uit de natuur gebruiken en produceren met respect voor de natuur. Natuurlijke ingrediënten en heilzame planten, kruiden en bloemen vormen de basis voor de cosmeticaproducten. De cosmeticaproducten ondersteunen het verzorgende en herstellende vermogen van de huid en haar. Niet alleen de ontwikkeling van de cosmeticaproducten, maar ook het bedenken van de verpakkingen valt onder de verantwoordelijkheid van Aïcha.

Aïcha begon samen te werken met Fair Trade Vrouwen Coöperaties in Marokko en had meteen haar twee grote wensen vervuld. Allereerst had ze de beste kwaliteit arganolie ter wereld, waar mensen met huid- en haarproblemen grote baat bij zullen hebben. Door de samenwerking met de coöperaties hebben tientallen huishoudens vandaag betere leefomstandigheden en ontwikkelmogelijkheden. In de toekomst zijn er plannen om dit verder uit te breiden naar gebieden rond het Atlasgebergte waar een groot deel van de bevolking onder de armoedegrens leeft.

De cosmeticaproducten van AÏCHA bestaan uit een lijn van zeven verschillende haar- en huidproducten. Zo helpt de AÏCHA Argan Anti-Aging Creme niet alleen tegen huidveroudering, maar is het ook een perfecte make-up primer dankzij de krachtige niveaus van peptiden die werken om het oppervlakte van de huid gehydrateerd en fotofinish – smooth te maken. Tevens zijn alle producten vrij van parabenen, allergenen, SLS en SLES.

Haar cosmetica producten worden graag gebruikt tijdens Fashion Shows en is zeer geliefd onder de Make Up Artists. Als hoofdsponsor en adviseuse van diverse Fashion Shows, beoordeeld zij o.a. de deelname van nationale en internationale Fashion Designers.

Op dit moment heeft het merk verkooppunten in Nederland,  Duitsland,  België, Brazilië,  Vietnam en Turkije.  De verwachting is dat AÏCHA dit jaar geïntroduceerd wordt in Zweden en Zuid-Afrika. Aïcha vindt het interessant om te zien welke producten in verschillende landen verkocht worden. Zo wordt de AÏCHA Argan Skin Therapie het meest in Duitsland verkocht terwijl de AÏCHA Argan Shampoo, Conditioner Pro Vitamine B5 en de Hair Treatment Serum in Brazilië als een trein gaat. Vooral de geweldige reacties over dit serum zijn voor Aïcha drijfveren om door te gaan met haar allergrootste missie, namelijk de wereld genezen van “Bad Hair Day Syndrom”. Op de vraag wat haar meest favoriete product is zegt Aïcha: ‘Het zijn allemaal mijn kindjes. Wie kan dáár onderscheid in maken?’

De producten zijn ook online verkrijgbaar en speciaal voor kerst kun je een leuke korting (20%) krijgen met deze actiecode: AICHADREAMZ-20.

Surf snel naar: www.aichapurebeauty.com

 

door; Rosita Timal

 Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


X