Stichting Savo gaat programma’s aanbieden

Stichting SaVo is een maatschappelijk actieve organisatie die taboe doorbrekende onderwerpen op een laagdrempelige manier bespreekbaar maakt. Na enkele jaren programma’s gemaakt te hebben bij Salto TV gaat SaVo nu programma’s aanbieden via hun vernieuwde website: www.stichtingsavo.nl.

Onder de naam SaVo presenteert … gaat SaVo 5 series van 5 programma’s over 5 verschillende taboe-gerelateerde onderwerpen maken. In deze programma’s bezoekt Shanta de hoofdpersonen en spreekt met hen over hun ervaringen met het onderwerp waar de serie over gaat.
Over ieder onderwerp maakt SaVo later in de studio een meet-up programma waar de geportretteerde hoofdpersonen onder leiding van Shanta discussiëren over hun ervaringen, overeenkomsten en verschillen. De rol van hun cultuur en omgeving daarin wordt hierin ook besproken.

Daarnaast gaat SaVo ook een programma SaVo Jong maken. Dit is een programma dat toegespitst is op een jonger publiek met dezelfde thema’s als SaVo presenteert … SaVo Jong staat voorlopig qua ontwikkeling nog in de kinderschoenen, maar het streven is dat eind oktober de eerste beelden aan de kijkers kan worden getoond.

Vrijdag 7 oktober verschijnt het eerste deel van de uitzending SaVo presenteert … op de website van stichting SaVo. De eerste reeks 5 portretten zal bestaan uit het thema ‘Rouwverwerking’. Mis het niet!Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


X