Coronavirus

Ziek in het vliegtuig
We zijn nu al sinds maandagmiddag thuis uit India. Terug in Nederland en waar zijn we in beland?? Het lijkt net of ik 2 weken onder een steen heb geleefd. Het begon met de terugvlucht. Ik was niet lekker: in Abu Dhabi moesten we een tussenlanding maken. Daar werd ik opeens misselijk. Toen ik het vliegtuig weer instapte voor de terugvlucht naar Nederland had ik het gevoel dat ik moest overgeven. Ik dacht: “Ik geef even aan bij de stewardess dat ik me misselijk voel, misschien dat zij een pilletje voor me heeft”. Nou binnen een halve minuut stond er een steward voor me: hoe lang ik al misselijk was en of ik koorts had etc.

Nee, ik heb geen koorts, ben alleen misselijk. Waarschijnlijk een combinatie van vermoeidheid, iets verkeerds gegeten, reisziekte. Hij zou wat zakjes voor me regelen (voor als ik moest overgeven) en een medicijn. Nou ik heb hem en de stewardes helemaal niet meer gezien tijdens de vlucht. Maar dat kwam misschien ook wel, omdat ik zoveel mogelijk wilde slapen en alle eten en drinken oversloeg, zodat de tijd snel voorbij zou gaan.

Maar ik voelde me gewoon zo misselijk: moest 5 of 6 keer naar het toilet om over te geven. En al die mensen in het vliegtuig keken me zo hatelijk aan. Alsof ik iets besmettelijks onder de leden had. “Nee ik heb geen Corona. Ik ben alleen misselijk mensen”. Ik was blij toen we landen in Nederland en helemaal toen ik thuis was. Na een heerlijke warme douche ben ik mijn bed in gekropen want ik voelde me echt niet lekker. De volgende dag toen ik me weer beter voelde, zette ik mijn social media weer open en die ontplofte zowat onder alle berichten over het Coronavirus. In India kregen we echt heel weinig mee over het Coronavirus, maar hier was het alles Corona wat de klok sloeg (en nog steeds trouwens): Hamsteren, Lock Down, Flatten the Curve, isolatie, 1,5 meter afstand houden etc.

Ons sociaal leven
Die hebben we even niet. Wij zitten nu ook allemaal thuis: thuis werken, E-learning lessen volgen voor school, alles via de pc en mobiel regelen, af en toe naar buiten om een rondje te lopen om toch wat beweging te krijgen. Veel (Netflix) films kijken, eten koken, vroeg naar bed en elke dag nauwlettend het nieuws en social media volgen over het Coronanieuws. Het is niet alleen hier het onderwerp van gesprek, maar overal ter wereld. Nee, niet meer ver-van-mijn-bed-show, maar het raakt ons allemaal. Dus lieve mensen: we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en moeten er het beste van maken. Hou je aan de regels: hou 1,5 meter afstand, was je handen, denk aan je medemens en Stay Safe!

 

 

Dreamz around the World

Mijn blogs zullen voornamelijk gaan over gezondheid en reizen. Ik hou van reizen met mijn gezin. Hobbies: bakken, lezen, bioscoopje pakken, theaters bezoeken, evenementen bijwonen, lekker eten. Om in shape en conditie te blijven en voor mijn gezondheid doe ik aan kickboksen en rennen. Ik ben het liefst in goed gezelschap met positieve, vriendelijke en gezellige mensen.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.

X