Over ons

  • Dreamz World is een Magazine in A-4 formaat, full-color en telt momenteel 52 pagina’s
  • Het magazine verschijnt 10x per jaar in een oplage van 15.000 stuks en is gratis verkrijgbaar. Dreamz World wordt landelijk verspreid                          
  • De invalshoek is multicultureel met de nadruk op Surinaams en Caribisch Nieuws, Bollywoodnieuws en Entertainment. Daarnaast ook Lifestyle en Gezondheid

Wat is Dreamz World?

Dreamz World is een Surinaams/Caribisch magazine in Nederland, A4 formaat, full-color en telt momenteel 52 pagina’s. Het magazine verschijnt maandelijks in een oplage van 15.000 stuks en is gratis verkrijgbaar. Dreamz World wordt landelijk verspreid.

Het magazine is opgericht en op de Nederlandse markt gelanceerd. Het heeft een platform gecreëerd door specifiek nieuws voor en door de doelgroep in Nederland aan te bieden.

DOEL VAN HET MAGAZINE

De invalshoek is multi-cultureel met de nadruk op Surinaams en Caribisch Nieuws, Bollywoodnieuws en Entertainment. Daarnaast ook Lifestyle en Gezondheid.

Doelgroep: Nederlanders van Surinaamse afkomst (Creools, Hindoestaans, Javaans, Chinees en overig Aziatisch) als ook de Caribische en Latin gemeenschap in Nederland.

MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN

Tot welke branche uw organisatie ook behoort, Dreamz World biedt uitgebreide advertentie mogelijkheden in de magazine en op de website. Via de speciale advertentierubrieken en -pagina’s en redactionele specials kunt u uw doelgroep zeer gericht bereiken.

Aangezien Dreamz World zelf de distributie doet, bestaat er de mogelijkheid om uw flyer via Dreamz World te laten distribueren.

Tevens heeft Dreamz World een eigen promoteam: Het Dreamz Team, dat wordt ingezet op allerlei events voor eigen promotiedoeleinden.

WE WERKEN MET…

Onze adverteerders zijn heel divers van Entertainment, Food en Non Food bedrijven, Mobiele providers, Advocatuur tot aan de (speciaal)zaak op de hoek. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat veel bedrijven in de loop van de jaren hebben in Dreamz World, door er herhaaldelijk in te adverteren.

ADVERTEREN?

Vraag hiervoor de mogelijkheden en tarievenkaart op via info@dreamzworld.nl. Bedrijven zoals Sony, Coca Cola, Bigen, Yakult, Oriental, Lyca, Holland Casino, Tilda Basmati etc. zijn u al voor geweest.

X