Succesvolle en drukbezochte Sewa Show van Madhushree Bhattacharya

Op 5 juli organiseerde Stichting World Ganeshaa Foundation in de Sewa Dhaam Mandir te Den Haag een Sewa Show met de Indiase zangeres Madhushree Bhattacharya als hoofdact. Madhushree heeft in haar zangcarriere veel samengewerkt met A.R. Rahman. Toen bekend gemaakt was dat zij zou optreden werd al snel duidelijk dat er veel bezoekers op af zouden komen. Vanwege de grote vraag naar haar optreden, heeft ze maar liefst twee shows gegeven op een avond. Het speciale aan de Sewa shows was dat de bezoekers van de show geen entree hoefden te betalen, een vrijwillige schenking voor de Gurukul in Vindraban India was welkom.

Tijdens de show bracht zangeres Madhushree vele van haar nummers ten gehore, waaronder: ‘Kabhi Neem Neem’ uit de film Yuva, ‘Soja Zara’ uit de film Bahubali 2, ‘Hum Hain Iss Pal Yahan’ uit de film Kisna en vele andere nummers. Madhushree was erg blij met het publiek want ze zongen en swingden allen mee met haar nummers, ook zong ze enkele covers van golden oldies zoals: ‘Mera Naam Chin Chin Chu’, ‘ Tum Jo Mil Gaye Ho’ en nog vele prachtige nummers.

Madhushree heeft met haar mierzoete stem de harten van de bezoekers van de Sewa Show gestolen! Niet alleen haar stem was prachtig maar de introducties van de nummers die ze zong waren ook erg leuk om te horen, ze vertelde onder andere hoe de verschillende nummers die ze gezongen had tot stand waren gekomen. Zo kregen de bezoekers meer achtergrond informatie over haar nummers.

Dit was echter het tipje van de sluier, Stichting World Ganeshaa Foundation heeft veel meer voor ons in petto! Vanaf 21 augustus tot en met 27 augustus zal Stichting World Ganeshaa Foundation in Den Haag een bruisende en unieke opleving verzorgen.
Dit is de week waarin het Ganeshaa Festival zich zal afspelen in Den Haag. Op diverse locaties in de stad, van openbare plekken tot bijzondere oorden, zal op elke dag een activiteit plaatsvinden doorspekt met maar liefst 23 verschillende culturen, entertainment en informatie. Met vooraanstaande internationale namen uit diverse vakgebieden zal het Festival een rijk aanbod bieden aan een diversiteit aan mensen, want: werkelijk iedereen is welkom.

Het Ganeshaa Festival stimuleert de samenkomst en interactie tussen mensen en doet dit door middel van interessante activiteiten zoals muziek, dans, eten & drinken, lezingen en performances. Daarnaast organiseert het festival maatschappelijk relevante initiatieven zoals onder andere het uitdelen van voedsel aan dak- en thuislozen, het presenteren van een gratis tentoonstelling in een vermaard museum en het bezorgen van een onvergetelijke avond voor ouderen in zorginstellingen.
Wil jij ook je steentje bijdrage aan dit prachtige initiatief stuur dan een mail naar info@swgf.nl. En wie weet sta jij dan wel op een van de podia gedurende het festival! Alle bijdrages in welke vorm dan ook zijn welkom.
Voor meer informatie over het festival kunt u de website raadplegen via: www.swgf.nl

Soenita Soebedar

Hallo! Welkom op mijn blogpagina. Hier zullen mijn artikelen gepubliceerd worden die ik geschreven heb voor Dreamz World. De artikelen gaan over uiteenlopende onderwerpen die ik op dat moment interessant vind. Van een interview met een zanger tot aan een reisbeschrijving van een van mijn laatste trips. Heel veel leesplezier, liefs Soenita ;-)

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X