‘Keep Believing’ – The boy next door has hidden talents

Er zijn zoveel artiesten die heel goed werk verrichten, maar eigenlijk niet zo op de voorgrond staan. Daar wil DreamzWorld altijd een verandering in brengen en daarom hebben we Arvind Kevin Winesh Sewsingh in DreamzWorld geplaatst.

Laten we eens kennis maken met Arvind. Hij is geboren in Rotterdam en heeft een Surinaams-Hindoestaanse achtergrond. Muziek werd hem met de paplepel ingegoten, omdat zijn vader zanger is. Hij laat kleine Arvind kennis maken met verschillende muziekstijlen. Tijdens een vakantie in Lloret de Mar op zijn 14de ontdekt Arvind zijn passie voor het ´draaien` (DJ).

Eenmaal terug in Nederland heeft hij zich helemaal op het DJ werk gestort. Hij oefende meer dan 8 uur per dag om zijn DJ skills naar een hoger niveau te tillen. Arvind won verschillende DJ contests en mocht als resident DJ (een plek waar hij vast mag ‘draaien’) terugkomen in Lloret de Mar, maar dat was niet het enige. Hij is tevens aan de slag gegaan als resident DJ in bekende clubs in de stad Rotterdam en landen zoals Griekenland en Frankrijk. Zijn interesse lag in eerste instantie bij het housegenre, maar daar is ondertussen bijna niks meer van terug te herkennen.

Tegenwoordig gaat hij door het leven als een Eclectic DJ waarbij hij verschillende stijlen zoals Dancehall, HipHop & RnB, Moombahton, Trap en Reggeaton aan elkaar mixt.

Terwijl Arvind als DJ werkzaam was, werd zijn aandacht ook getrokken voor het produceren van muziek. Vorig jaar bracht hij samen met zijn broertje zijn eerste lied uit genaamd ‘Dansje’. Met meer dan 40.000 views op YouTube hebben deze heren het niet verkeerd gedaan.

Arvind zijn doelen voor de komende jaren zijn om in de DJ Mag Top 100 terecht te komen en zichzelf te blijven ontwikkelen met zijn DJ skills. Ook wil hij graag in de komende jaren een album uitbrengen in de genre van zijn draaistijl (Eclectic).

Omdat Arvind weet hoe moeilijk het is in deze artiestenwereld, is zijn geheime wens om later een management/label op te richten die mogelijkheden biedt aan jonge talenten. Zijn gunfactor is erg groot en daarmee wil hij anderen ondersteunen en begeleiden waar hij kan.

Een ander toekomstperspectief is om een residency te hebben in een bekende buitenlandse club en in zoveel mogelijk verschillende landen te ‘draaien’. Volgens Arvind is dit te bereiken door in jezelf te geloven en heel hard te werken. Om dit nooit te vergeten prijken de woorden ‘Keep Believing’ als tatoeage op zijn linkerarm.

Over 5 jaar hoopt hij zijn management/label te hebben opgezet en hoopt hij ook humanitair/filantropisch werk te verrichten in verschillende landen.

Met een gedachte zoals deze zal DreamzWorld natuurlijk achter dit jonge talent blijven staan. En ik denk dat Arvind zelf ook even moet gaan denken aan een carrière als model, want hij heeft er zeker de looks voor!

Sweet Dreamz, Rosita Timal

Foto credits: Jimmy James

Rosita Timal

"Aangenaam kennis te maken via mijn blog. Ik ben Rosita Timal en ben 40 lentes jong!   Onder de naam "by Rosita" oefen ik mijn hobby's uit waar ik mijn hart en zaligheid inzet en geef ik een schets van wie ik ben. Met mijn vrolijke lach sta ik positief in het leven. Als het gaat om resultaten behalen, sta ik serieus in het leven. Het allerbelangrijkste voor mij is mijn dromen/doelen waarmaken die ik voor ogen heb, door hard te werken, en daar waar obstakels zijn oplossingen te bieden. Hoe klein dromen ook mogen zijn, als ze uitkomen dan is dat het mooiste wat er is. Ik heb er veel zien uitkomen en blijf doorgaan tot alles is uitgekomen. Op het moment werk ik er hard aan om gezien te worden als presentatrice op verschillende evenementen. Presenteren ("host" zijn) is altijd een vak geweest wat ik ambieer en zo zie je maar weer...het lukt...,want waar een wil is, is een weg! Deze positieve instelling en energie draag ik graag over op mijn omgeving."

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X