Nog 1 dag voor vertrek…

Morgen is het zover, dan vliegen we met Etihad naar India. Ons vliegtuig vertrekt in de avond om 20.25 uur. De reistijd in totaal zal 14 uur en 10 minuten zijn.

De reis van Schiphol naar Abu Dhabi International Airport duurt 6 en een half uur. We komen rond 05.55 uur aan in Abu Dhabi. In Abu Dhabi moeten we dan ongeveer 4 uur wachten voor onze aansluiting naar Mumbai. Om 10.00 vliegen we dan in ongeveer 3 en een half uur door naar Mumbai waar we om 15.05 uur zullen arriveren in Mumbai. Het tijdsverschil is ongeveer 4,5 uur eerder dan in Nederland.

We blijven een paar dagen in Mumbai om te acclimatiseren en daarna nemen we op dag 4 een binnenlandse vlucht naar Kolkata. Op dag 5 nemen we weer een binnenlandse vlucht naar Patna. Daarna hebben we een chauffeur die ons naar achtereenvolgens: Gaya, Varanasi (Benares), Lucknow, Agra, Mathura en Delhi brengt.

De speciale wereldstekker voor India is net bezorgd. Alle visa, tickets en info zijn uitgeprint. De laatste dingen nog in de koffer stoppen vanavond en dan kunnen jullie vanaf maandag 2 maart lezen elke dag met ons meelezen hoe onze reis door India verloopt. Amar en ik hebben superveel zin in India.

Tot gauw!

De plaatsen die we gaan bezoeken in India: Mumbai – Kolkata – Patna – Gaya – Varanasi (Benares) – Lucknow – Agra – Mathura – Delhi

Dreamz around the World

Mijn blogs zullen voornamelijk gaan over gezondheid en reizen. Ik hou van reizen met mijn gezin. Hobbies: bakken, lezen, bioscoopje pakken, theaters bezoeken, evenementen bijwonen, lekker eten. Om in shape en conditie te blijven en voor mijn gezondheid doe ik aan kickboksen en rennen. Ik ben het liefst in goed gezelschap met positieve, vriendelijke en gezellige mensen.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X