Terug naar huis

En toen was het tijd om weer terug te gaan naar huis. Vanochtend hebben we uitgeslapen en hadden we ontbijt om 10.00 uur. We zijn de enige gasten in het hotel. Het toerisme in India is door het Coronavirus drastisch gedaald. Er zijn veel annuleringen. Ook reizen van en naar India worden geannuleerd.

Maar het was mijn verjaardag vandaag . En ik heb een prachtige tas met olifantjes erop gehad van Rita en Hans. We hebben geshopt bij Chandni Chowk en Karol Bhagh. Bekend om de Indiase kleding, sjaals, schoenen, sieraden etc. Ik had al wel wat kleurrijke kleding gehaald, maar heb nog wat sjaals meegekocht en mijn eigen cadeau ?.

Ik heb ook de mithai (zoete lekkernijen) voor het thuisfront meegenomen en op gebakjes getracteerd. ’s avonds hebben we nog als laatste Indiaas gegeten. Wat we over hadden heb ik aan de zwerfhondjes gegeven. Ze herkenden mij echt toen ik weer terugliep. Ik vind het zo erg dat er zoveel zwerfhonden zijn.  Het laat me niet onberoerd. Veel mensen zullen zeggen het is maar een hond… Nee het is een levend wezen met een ziel en is de trouwste vriend van de mens. Ze zijn weerloos en afhankelijk van de grillen van de mens.

Over een uurtje vertrekken we naar het vliegveld. We maken na 4 uur vliegen een tussenstop in Abu Dhabi en daarna vliegen we door naar Schiphol Airport, waar we maandagmiddag zullen landen.

India was super. Het was onze eerste keer in India. We hebben genoten en natuurlijk keken we onze ogen uit. Het was een ervaring die ik echt niet wilde missen en om dit samen met mijn oudste zoon Amar te mogen ervaren, maakt het nog bijzonderder. Maar we komen gauw terug en dit keer nemen we Gobind (mijn man) en Taj (mijn jongste zoon) ook zeker mee.

India is zeker weten INCREDIBLE!! ?❤️???

Dreamz around the World

Mijn blogs zullen voornamelijk gaan over gezondheid en reizen. Ik hou van reizen met mijn gezin. Hobbies: bakken, lezen, bioscoopje pakken, theaters bezoeken, evenementen bijwonen, lekker eten. Om in shape en conditie te blijven en voor mijn gezondheid doe ik aan kickboksen en rennen. Ik ben het liefst in goed gezelschap met positieve, vriendelijke en gezellige mensen.

Geen Commentaar

Plaats een Reactie

X