Interview Soenil Bahadoer

Wie kent Chef Soenil Bahadoer nou niet? Deze hardwerkende Masterchef met maar liefst 2 Michelinsterren en eigenaar van Restaurant “De Lindehof” in Nuenen. Gekozen tot Chef van het jaar 2020. Hij is te zien op Cheflix. Cheflix is een nieuw platform waar je voor € 2,99 per maand masterclasses kunt volgen van Sterrenchefs, zoals Soenil. Hij heeft vorig jaar een fantastisch kookboek “Spicy Chef” uitgebracht met schitterende foto’s, mooie verhalen en heerlijke recepten. Ook heeft hij een prachtig filmpje gemaakt over Suriname waar zijn liefde voor Suriname en het koken naar voren komt.

Om maar enkele dingen te noemen die hij vorig jaar alleen al heeft gedaan.

Soenil zit niet stil. Hij staat momenteel volop in de picture: Je ziet zijn hoofd overal afgebeeld op de Makro Billboards. Hij heeft onlangs met Pasen mooie paasboxen met de Jumbo ontwikkeld. Helaas waren die al zo snel uitverkocht dat wij er ook geen meer konden bemachtigen. Alles wat Soenil aanraakt veranderd in goud.

Wij van Dreamz World waren blij dat hij tijd voor ons had vrijgemaakt om hem te kunnen interviewen in zijn Restaurant in Nuenen. Want na ons stond alweer een ander gesprek te wachten op Soenil.

 X