Goede Voornemens!

2020 een nieuw jaar. Is dat echt zo…. of zit het tussen de oren? Op de website van de Libelle hebben ze het over 50 goede voornemens zullen we er een paar doornemen? En mag ik mijn mening hierover geven? ….Top dank je! Laten we beginnen!

  1. Een schepje minder suiker in je koffie of thee per dag. Ik vind dit wel een goeie! Maar het ligt er natuurlijk aan, hoeveel scheppen je gebruikt. Van 6 naar 5 schepjes is natuurlijk nog geen echte vooruitgang.
  2. Stoppen met ergeren als je familie iets vervelends doet. Kijk….het is het duidelijk dat dit voor witte mensen is. Wij Surinamers kunnen ons al gauw irriteren en we maken het zonder pardon kenbaar.
  3. 1 x per week schoonmaken. Jammer dat er niet staat, waar of wat je moet schoonmaken, want als 1x al teveel is, dan hoor je op een boerderij thuis.
  4. Elke zondag een wandeling doen met de buurvrouw. Leuk…maar niemand heeft daar tijd voor. We zullen de buurvrouw bellen hoor!
  5. Vrouwen, je nagellak verwijderen zodra het afbrokkelt. Kijk dit vind ik een fantastisch idee! Ik zie te veel vrouwen met nagellak lopen, alsof je het maar 1x per jaar kan lakken, en daarom zolang moet laten. Zodanig dat het op een moedervlek lijkt.
  6. Een geheime seksuele fantasie aan je partner vertellen! Denk hier goed over na hoor, voor je het weet ben je single!
  7. Een creatieve hobby uitproberen. Goed idee, maar denk na over je hobby, ga je vrouw niet vertellen dat je ineens mee doet aan een transgender wedstrijd.
  8. Sokken en ondergoed met gaten weg doen! Wel…..als je dit nog in je kast hebt, gooi ze nu weg. Boxer dé Olo (boxer met gat) is geen merknaam. De volgende editie gaan we er nog een paar langs.
  9. Begin maar alvast met deze!!

 

Lucinda Sedoc



X