Corona verhalen gezocht

Het Coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Ook wij als bedrijf zijn er door getroffen. We moeten het voornamelijk hebben van adverteerders voor ons magazine. Maar ja: evenementen moeten worden afgelast, toerisme ligt stil. Ook onze adverteerders haken dus af, omdat hun bedrijf stilstaat. Daarom is het voor ons ook niet meer rendabel om de magazine uit te brengen. Ons magazine is gratis, omdat de adverteerders de magazinekosten dekken. Aangezien dat nu wegvalt kunnen wij ook geen magazine meer uitbrengen. Maar we kunnen nog wel een online magazine uitbrengen en daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Hoe ga jij om met de Coronacrisis. Heb jij tips voor mensen die thuis zitten met bijvoorbeeld kinderen die zich vervelen. Laat ons dat weten. We zijn nu bezig met een online magazine waarbij het onderwerp alles over het Coronavirus zal zijn.

Hoe kijk jij aan tegen het Coronavirus? Laat het ons weten. Je stuk mag ongeveer 500-750 woorden zijn. Stuur je ook een foto mee. Mail het naar info@dreamzworld.nl. Graag voor 01-04-2020.X