Interview met: DJ Secret Angel

Door: Aartie Badal

Wie ben jij?
Ik ben Raveena Mathoera geboren in Suriname en ik ben 17 jaar oud. Mijn vader is Carlo Mathoera ook wel bekend als Papa Carlo. Mijn moeder heet Basantie Rambaran verder heb ik een zus Oepashna en een zusje Sonakshi .

Waarom wilde je Dj worden?
Ik ben nu ongeveer al 1 jaar bezig met mijn dj carrière, sinds kleins af keek ik al naar de festivals genaamd tomorrowland, ADE. En bij ADE zag ik Afrojack optreden sindsdien ben ik begonnen met dj draaien en mijn droom is om daar ook te komen staan. Want ik zou het heel tof vinden dat ik als hindoestaans meisje op zo’n festival optreed. Er zijn momenteel geen Hindoestaanse vrouwelijke Dj’s actief in Nederland.

Wat is je tot nu toe mooiste optreden geweest als Dj?
Een keer was ik aan het draaien op een feestje , terwijl ik bezig was kwam er een man en gaf mij een inaam van €50 . Ik kreeg als compliment dat ik super goed aan het draaien was en hij gaat mij ook inhuren als dj. Dat vond ik Super Tof.
Jouw vader zit in de muziek wereld. Hoe kijk je daar tegen aan?
Ik vind het heel tof dat mijn vader ook in de muziekwereld zit. De muziek die hij schrijft is heel mooi. Hij krijgt ook heel veel complimenten voor zijn muziekkeus omdat dat voornamelijk in de Sarnami taal is. En omdat hij het zelf schrijft. Dit zou ik niet na willen doen, omdat ik van de moderne muziekstijl hou.

Wat zijn je ambities en waar sta je over 5 jaar?
Mijn ambities zijn om me helemaal in te zetten als Dj en hier later mijn beroep van te maken. Mijn droom is om over 5 jaar op alle grote dance festivals te draaien bijvoorbeeld: ADE, Sensations, Tomorrowland. Ik zit ook op Taekwondo les en hiermee wil ik deelnemen aan de grote kampioenschappen.

Welke prijzen heb je gewonnen?
Op Dj-gebied heb ik nog geen prijzen gewonnen. Ik hoop in de toekomst dat er mooie prijzen in mijn vitrine kast zullen staan. Ik doe ook aan taekwondo daarvan heb ik wel 5 prijzen staan.

Wat is je mooiste ervaring tot nu toe?
Tot nu toe heb ik nog geen mooie ervaringen gehad omdat ik nog zelf erg jong ben. En ik heb het leven nog niet helemaal gezien. Maar in de toekomst zullen er wel hele mooie ervaringen tegemoet komen.

Wat zou je in je leven graag overnieuw willen doen?
Ik zou niks in mijn leven overnieuw willen doen omdat alles wat ik heb gedaan mij heeft gemaakt tot wie ik nu ben en waar ik nu sta.

Hoe hou jij je werk en privé gescheiden?
Ik maak tijdschema’s om mijn dag in te delen. Zodat ik alles kan nalopen en niks vergeet.

Wie zou je graag willen ontmoeten?
Afrojack! Hij is mijn grootste voorbeeld.

Wat vind je het mooist aan jezelf?
Ik vind het mooiste dat mensen van de muziek die ik maak kunnen genieten.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Ik voelde me gezegend en ik dacht het is weer een mooie frisse dag om aan de slag te gaan!

Heb je een boodschap voor de lezers?
Ja, mijn boodschap aan de lezers is dat het niet uitmaakt hoe oud je bent, welke afkomst je hebt. als je echt in iets gelooft en al je inzet erin zet. Dan kan je al je dromen waarmaken. Do not try to be better than everyone else. Try to be better than yourself!X