Launch magazine Srefidensi 42 jaar Suriname

Het is bijna zover! Nog een dag en dan vind de lancering plaats van onze speciale magazine editie over 42 jaar Onafhankelijkheid van Suriname. We zijn in 2015 begonnen met de allereerste Srefidensi magazine in het kader van 40 jaar onafhankelijkheid van Suriname. We hebben toen de magazine kunnen overhandigen aan de vice president van Suriname de heer Ashwin Adhin. En hebben ook de allereerste keer Srefidensi meegemaakt in Suriname. In 2016 hebben we nog een mooi Srefidensi magazine gemaakt over 41 jaar. Ook weer met mooie verhalen van en over Surinamers en Suriname. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het werken aan de magazine over 42 jaar Srefidensi. Het is nu af en gedrukt en wel en inmiddels ligt het al op bijna alle bekende afleverpunten in Nederland. Maar nog niet in Suriname. Dat komt na 24 november.

We sluiten het af met de lancering van deze speciale editie in Suriname zelf op vrijdag 24 november. Daarvoor zijn we met 4 personen van Dreamz World afgereisd naar Suriname. Waarom doen we dit in Suriname? Dreamz World bestaat dit jaar 10 jaar. We hebben dit al gevierd in Nederland met het mooie GRATIS 7Days Suriname Event, 7 dagen lang leuke activiteiten voor onze lezers, belangstellenden en adverteerders. Ook in Suriname hebben we onze adverteerders en lezers. Daarom hebben we besloten om het op deze manier in Suriname te doen.

We doen de lancering op het Pooldeck in Courtyard Marriott. Daarvoor hebben we een 100-tal gasten en bedrijven in Suriname en Nederland (die op dit moment ook in Suriname verblijven) uitgenodigd voor deze avond die ook in het teken zal staan van netwerken. Dus ben je in Suriname, kom dan gezellig netwerken onder het genot van een hapje en een drankje in het mooie Courtyard Marriott. Elke gast krijgt een mooi exemplaar van de magazine mee. We zien je graag en heten je van harte welkom.

Wij danken de directie van Courtyard Marriott van harte voor hun bijdrage aan deze avond en ook dat we alle 139 kamers van het hotel mogen voorzien van een magazine.

Programma 24 november 2017:

19.30 Р20.00 Inloop
20.00 – 20.30 Welkomswoord en launch magazine
20.30 – 23.00 NetwerkenX