Speciale Srefidensi uitgave Dreamz World

Ook dit jaar heeft de gratis Surinaamse maandkrant ‘Dreamz World’ een glossy uitgebracht naar aanleiding van de Onafhankelijkheidsdag(Srefidensi) van Suriname op 25 november aanstaande. De speciale uitgave werd afgelopen zondag op Brasa Dey in Ahoy gepresenteerd. Volgens uitgever Gobind Ramkalup is hiermee de weg ingeslagen om ieder jaar in november rond de onafhankelijkheidsviering van Suriname deze speciale glossy uit te brengen.

“In deze tweede editie van onze Srefidensi glossy hebben we opnieuw mooie verhalen mogen ontvangen. Een dank aan een ieder die zijn of haar verhaal aan ons heeft toevertrouwd, aan het team DTP’ers en last but not least aan journalist Roy Khemradj die wederom zijn onmisbare redactionele inbreng en inspanning heeft geleverd” aldus de uitgever in zijn voorwoord.

De gratis Srefidensi editie van Dreamz World is vanaf deze week ook te verkrijgen bij diverse Surinaamse winkels in heel Nederland. De uitgave wordt ook in Suriname verspreid. Kijk voor meer informatie ook op dreamzworld.nl.X