Valentijn…

(door DengBoy)

14 februari, dan is het weer zover. Valentijn. Dat is weer de dag dat we onze geliefden laten weten hoeveel we ze waarderen. We geven ze een bloemetje, een kado of een andere vorm van attentie. Speciaal om te laten weten dat ze voor ons speciaal zijn. Best een mooie gedachte, ‘jij bent voor mij speciaal en dat laat ik je vandaag even extra weten’. Want alle andere dagen ben je voor mij even speciaal. Maar vandaag doe ik er een schepje bovenop. Mooi he?! Je mag op deze dag ook anoniem iemand laten weten dat die persoon speciaal voor jou is. Dan stuur je een kaartje zonder afzender. En hopelijk weet die persoon dan wel van wie dit afkomstig is. Dit is eigenlijk ook een leuke manier om iemands aandacht te trekken, toch?

Wij van Dengboy hebben ook onze Valentijn, in de vorm van onze partner. Onze rots in de branding. Onze kinderen waarvan we onvoorwaardelijk veel van houden. Onze vrienden en vriendinnen waar we ook een heleboel om geven. En uiteraard onze fans. Want zonder onze fans waren wij nooit gekomen waar we nu zijn. Daarom houden we zeker ook van onze fans. De groep mensen die ons een warm hart toedraagt en elke keer weer keihard met ons mee lacht groeit dagelijks. Eerst waren het wat mensen uit onze directe familie en vriendenkring. Later kwamen er steeds meer mensen bij uit steeds meer steden. En nu hebben we zelfs fans in andere landen. Uiteraard komen de meeste uit Nederland en Suriname maar ook daarbuiten weten mensen ons steeds meer te vinden. Hier worden wij bijzonder door geïnspireerd. Hier worden wij blij van. Hier worden wij warm van. De gedachten dat er mensen zijn die wachten op de dingen die jij weer zal brengen. Omdat ze weten dat, wat jij brengt, hun dag weer goed zal maken. Omdat ze weten dat jij de lach brengt. En de lach is altijd welkom.

Laat je geliefde regelmatig weten dat wat hij of zij voor je doet, niet als vanzelfsprekend wordt gezien. Maar dat je dat waardeert. Je hoeft niet altijd een kado te kopen of een bloemetje. Dank je wel zeggen is vaak al voldoende. Zeggen dat je deze persoon waardeert is vaak al voldoende. Neem je partner mee voor een gezellig avondje. Een gezellig etentje. Even quality time met elkaar doorbrengen. Even alle dagelijkse beslommeringen laten voor wat ze zijn om even aan elkaar te laten merken dat je de ander waardeert om wie hij of zij is en om wat hij of zij voor je betekent. Mocht je dit allemaal een beetje vergeten, dan is er altijd nog die ene speciale dag die je eraan herinnert dat er iemand is die ook om jou geeft.

Wij geven zoals ik al eerder zei, om de mensen om ons heen. Zonder deze mensen waren wij niet gekomen waar we nu zijn. Daarom zijn we blij met eenieder die ons leven met zijn of haar aanwezigheid verreikt. Op welke manier dan ook. Voor onze fans, weet dat we al jullie opmerkingen lezen en of ze nou goed of slecht zijn, we houden van jullie…

Ik wil tot slot nog even afsluiten met een gedicht voor al onze fans.

Onze vrienden (want dat zijn onze fans) waar wij dit alles voor doen
Ook al denken jullie, ach ze doen het alleen voor de poen
Niets is minder waar, zo zitten wij niet in elkaar
Wij maken grappen omdat we het leuk vinden
En wat blijkt, dit is een leuke manier om mensen aan je te binden.
Wij zijn na elke show weer ontzettend blij
Als jullie zeggen, wat een geweldige avond en ik was erbij!

Lobi, DengboyX