Wake up call of een blessing in disquise

Hi Dreamz Readerz,

We zitten alweer in de 4e maand van 2020, onvoorstelbaar hoe snel de tijd gaat. En wat een onwerkelijke, surrealistische situatie waarin de mensheid zich nu bevindt. Is het een wake up call? een blessing in disguise? Ik denk oprecht dat we teruggefloten worden, we moeten gaan beseffen wat er echt toe doet!

Inmiddels zijn we ook allemaal op de hoogte van de beperkingen, so let’s have a look at our possibilities. Er zijn namelijk genoeg dingen die we wel kunnen doen. Om een voorbeeld te geven onze woonkamer fungeert op dit moment als klaslokaal, sportschool, muziekstudio en bioscoop.We hebben nu (eindelijk?) zoveel tijd (OMG!)…Dus go…

Een aantal suggesties, maak een bucketlist, lees dat boek uit, ruim op en zet dingen op marktplaats, probeer nieuwe recepten uit, doe die online talencursus, maak een shout out voor de medemens met een vitaal beroep, help waar je helpen kunt en schrijf iedere dag 1 ding op waar je dankbaar voor bent.

Zoals jullie weten ben ik zangeres en ik heb overal in huis wel notes met lines and quotes liggen, dus voor mij in persona, finally time to bring it all together and create some new songs. Over together gesproken…ik hoop dat we ons vanaf 1 juni weer outside mogen begeven en dan zijn jullie allemaal alvast uitgenodigd voor het All together Festival op 5 & 6 juni in Baarn. Tot die tijd…Be safe!

X-Angel ArunAX