Win een bioscoopkaartje voor Pathe!

Hou jij ook zo van films? Ik wel. Ik ga minstens 1 keer in de maand naar de Bioscoop. Als er meerdere goede films draaien ga ik vaker in de maand. En af en toe draaien er zulke goeie films in 1 maand dat ik wel 3x in de maand in de bioscoop zit. Een mooie film zien op het grote doek heeft toch wel iets magisch voor mij. Daarnaast ben ik ook lid van een videotheek om de gemiste films te huren en alsnog te zien als ze uitkomen op dvd. Ja, ik kan echt genieten van films.

Ik ben gek op goede actiefilms, Marvel Comics en de Avengers. Dat komt door mijn partner. Die heeft me er mee besmet. Met het Marvel Comics virus. Elke film die uitkomt met een Superhero in de hoofdrol gaan we zien in de Bioscoop. Soms ook in een Imax theater (die van Pathe Arena). Daar is de bioscoopervaring indrukwekkender en intenser. Een IMAX  heeft grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om ons het gevoel te geven dat we zelf deel uit maken van de film.

Gelukkig is het ook geen uitzondering meer dat er Bollywood films draaien in de bioscoop. Want daar hou ik op zijn tijd ook wel van. De kleuren en dramatiek, zang en dans komen echt tot leven op het witte doek en zo dichtbij. Ook al duurt zo een film wat langer dan een normale Hollywood film. Ik heb het er graag voor over. Ik neem er altijd standaard Popcorn bij en wat te drinken.

In de maand april komen er ook weer mooie films uit waaronder Fast en Furious 8. Die staat al op de planning om bekeken te worden bij ons. Naar welke film ga jij in de maand April en waar? Laat het ons weten en maak kans op op een GRATIS PATHE BIOSCOOPKAARTJE ! We geven er 20 weg! Laat je naam, adres en emailadres achter via het contactformulier op deze website en wie weet krijg je binnenkort je GRATIS PATHE BIOSCOOPKAARTJE thuis gestuurd!

 X