Winactie: Plant je eigen boom!

Yakult Europe en Treedom gaan 10.000 bomen planten de komende 3 jaar.

Treedom is een organisatie die over de hele wereld bomen plant om de aarde groener te maken en ontbossing tegen te gaan. Tegelijkertijd zorgen ze er voor dat de boerengemeenschappen waar deze bomen worden geplant, hiervan ten volle kunnen profiteren. De opbrengst van de bomen – bijvoorbeeld fruit, koffie, cacao – is geheel voor de mensen die ze planten en verzorgen. Treedom heeft al bijna 3 miljoen bomen geplant.

Yakult Europe heeft een samenwerking met Treedom om de komende drie jaar 10.000 bomen te planten. Het zogenaamde “Yakult Forest (bos)” groeit met ruim 3300 bomen per jaar. Onze missie is “bijdragen aan de gezondheid en welzijn van alle mensen in de wereld”. Dat daarvoor onze leefomgeving en het milieu ook gezond moeten zijn spreekt voor zich. De samenwerking met Treedom past geheel in onze missie: we dragen bij aan biodiversiteit en herbebossing wat belangrijk is voor klimaatverbetering, en tegelijkertijd aan betere sociale en economische omstandigheden voor de mensen die de bomen verzorgen.

In samenwerking met Yakult mag Dreamz World 100 bomen weggeven en wie weet ben jij een van de  gelukkige winnaars en draag je zo je steentje bij aan een stukje klimaatverbetering en zorg je tegelijkertijd voor betere sociale en economische omstandigheden voor de boerengemeenschappen waar deze bomen worden geplant! Dat is nou een mooie aktie die past in deze decembermaand vonden wij. Dus stuur een mailtje naar info@dreamzworld.nl waarom jij een boom wil planten. Wij mogen er maar liefst 100 weggeven.

Als je een van de gelukkige winnaars bent!

Waar ga jij jouw boom planten? In Ghana, Kameroen of Tanzania? En wordt het een mangoboom of toch liever een avocadoboom? Met een unieke code die je van ons krijgt, kun je inloggen op Treedom: Plant or Gift a Tree and Follow the Story Online. Maak een profiel aan en kies een boom. Je krijgt een melding en foto als de boom geplant is en constant updates zodat je de groei van je boom kunt volgen: waar hij nu is, als jonge boomstek, informatie over het land etc.

Treedom is een organisatie die over de hele wereld bomen plant om de aarde te groener te maken en ontbossing tegen te gaan. Tegelijkertijd zorgen ze er voor dat de boerengemeenschappen waar deze bomen worden geplant, hiervan ten volle kunnen profiteren. De opbrengst van de bomen- bijvoorbeeld fruit, koffie, cacao- is geheel voor mensen die ze planten en verzorgen. Inmiddels heeft Treedom bijna 3 miljoen bomen geplant. Yakult gaat de komende drie jaar 10.000 bomen planten. Zo maken we met z’n allen de wereld wat groener.



X