Zomerbody

Gefeliciteerd! De lente is nu officieel aangekondigd! Maar eerst zien en dan geloven. In februari en maart hadden we het enkele dagen enorm zwaar met de kou. Droge gezichten in de wind, krokante lippen door de kou. Mi gado en mi jezus dat constant om me heen geroepen werd, zodra de wind waaide. Maar nu begint men weer te werken aan de zomerbody’s.

Wat houdt een zomerbody eigenlijk in? De body speciaal voor de zomer? Of de body waarmee je rondloopt in zomer? Men begint nu al strak met lijnen? En sommige mensen werken  alleen aan de waslijn. Lijnen is nooit slecht maar het moet geen straf worden! Onthoud je wilt een zomerbody geen horrorbody! Spareribs zijn lekker op een bord. Maar het is niet lekker om te zien wanneer je ribben door je truitje heen steken. 1 ding is zeker, in de zomer is iedereen vrolijker. De mannen zien de mooie blote benen weer tevoorschijn komen. En de dames zien de mooie gespierde armen weer aan het licht komen.

Ik denk dat een zomerbody vooral inhoud dat jij je lekker voelt met jouw body en dat je dat met trots toont in de zomer. Een zomerbody hoeft naar mijn mening niet perfect te zijn, zoals in de clips. Maar….. weet wel wat je draagt! Want laten we effe eerlijk zijn! Sommige outfits aan de body’s moeten streng verboden worden. De maat S staat voor de maat small en niet voor sexy. En naast de zomerbody’s moeten we ook denken aan de zomervoeten. En dat geldt voor mannen zowel als vrouwen. Je kan namelijk je mooie zomerbody showen maar zodra je voeten net zo krokant zijn zoals je lippen in de winter of sterker nog eruit zien als volkorenbeschuit. Dan doet je zomerbody er echt niet meer toe. SUCCES!X